Τσούμπερ: «Με πείραξε η απώλεια του τίτλου»

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε στην Blick για την Εθνική Ελβετίας και τη θέση που άξιζε στις κλήσεις της ενόψει του Euro 2024 και μέσα από αυτές τις δηλώσεις έκανε μία αναφορά στην απώλεια του τίτλου για την ΑΕΚ, χωρίς να κρύψει την απογοήτευση του.

«Είναι λες και αρχίζεις το σχολείο ξανά. Στο ποδόσφαιρο αρχίζεις πάντα από το μηδέν. Αν είμαι κακός στις προπονήσεις, ο κόουτς δεν θα πρέπει να με πάρει. Αν είμαι καλός, τότε πρέπει». Προσθέτοντας, «Έχω παίξει ήδη εκεί. Άλλοι όμως πρέπει να κρίνουν που είμαι καλύτερος. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι εκεί και μπορώ να συνεισφέρω», ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας, «με πείραξε λίγο που δεν πήραμε το πρωτάθλημα».

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ματίας Αλμέιδα να επιστρέφει στην Αθήνα για λίγες ημέρες ώστε να ''τρέξει'' τον σχεδιασμό της ομάδας τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο μεταγραφών.

Ο έμπειρος προπονητής βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στο Ιόνιο και έπειτα επέστρεψε στη βάση του ώστε μαζί με τους Κονέ και Κουχάρσκι να κάνουν τα πλάνα τους για μεταγραφές , αποχωρήσεις και παραμονές ποδοσφαιριστών που είτε έχουν ικανοποιήσει είτε απογοητεύσει με την παρουσία τους στην ''Ένωση''.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιουνίου με τον Αλμέιδα να μένει για λίγες ημέρες ακόμα στην Αθήνα πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του όπου θα παραμείνει για λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.