ΑΕΚ: Κοντά στη Μόντερεϊ ο Πινέδα (και ας το διαψεύδουν), πιθανή η αποχώρηση και του Γκαρσία

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Το σίριαλ του Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζει και απασχολεί την επικαιρότητα της ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr ο Μεξικανός είναι πολύ κοντά στη Μοντερέι, ενώ είναι πιθανό να αποχωρήσει και ο Λιβάι Γκαρσία.

Το ενδιαφέρον των Μεξικανών για τον συμπατριώτη τους εδώ και καιρό είναι πολύ έντονο, με τη Μοντερέι να μην εγκαταλείπει την περίπτωση του Πινέδα, παρά τη στάση της Ένωσης, που προσπαθεί να κρατήσει τον παίκτη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Metrosport.gr αναφέρουν πως εν τέλει η Μοντερέι βρήκε τη χρυσή τομή με την ΑΕΚ και ο Πινέδα είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του, στο Μεξικό.

Όσον αφορά τον Λιβάι Γκαρσία, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιθετικός της ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Ένωση.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι πέρυσι το καλοκαίρι στα γραφεία της ΑΕΚ είχε φτάσει πρόταση 26 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λανς, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αρνείται την πρόταση για τον Γκαρσία. 

Αυτό το καλοκαίρι, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση.

Να θυμίσουμε πως το μεγάλο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Λαμέλα το είχε αποκαλύψει το metrosport.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.