ΑΕΚ: Διαψεύδει για τον Βινσέντ Αμπουμπακάρ!

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ αναφορικά με τον Βινσέντ Αμπουμπακάρ κάνουν λόγο στην Τουρκία, καθώς αναφέρουν πως η «Ένωση'» βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Διαψεύδει η ΠΑΕ.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και στο πλαίσιο αυτό μεταφέρθηκε περί ενδιαφέροντος στον ποδοσφαιριστή της Μπεσίκτας να έχει συμβόλαιο με τους ''αετούς'' έως το 2025.

Με την ομάδα της Μπεσίκτας ο 32χρονος καμερουνέζος στράικερ έχει βρει δίχτυα 60 φορές, έχει μοιράσει 14 ασίστ σε 117 συμμετοχές.

Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ διέψευσε τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, σχετικά με το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον επιθετικό της Μπεσίκτας, Βινσέντ Αμπουμπακάρ.

 Τα ξημερώματα της Τετάρτης κυκλοφόρησε η πληροφορία από την Τουρκία ότι η ΑΕΚ έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Βινσέντ Αμπουμπακάρ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη γείτονα χώρα, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να καταθέσει και πρόταση προς την Μπεσίκτας για τον 32χρονο Καμερουνέζο διεθνή φορ. Από την ΑΕΚ, ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης διαψεύστηκε κατηγορηματικά οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.