ΑΕΚ για Μαρσιάλ: «Ο μάγος έρχεται, ραντεβού στο αεροδρόμιο»

Δημήτρης Μπασμπαρέλας18 Σεπτεμβρίου 2024

«Ο μάγος έρχεται, ραντεβού στο αεροδρόμιο», λέει η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτησή της, με αφορμή την έλευση του Αντονί Μαρσιάλ, μετά από την επικύρωση της συμφωνίας με τον Γάλλο επιθετικό.

Στην έξοδο 7 του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται ο Γάλλος φορ και πιο συγκεκριμένα στις 20:40, όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της στο «Χ». Όπως είναι φυσιολογικό, οι φίλαθλοι της Ένωσης ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στο τελευταίο και ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους...

Εκκωφαντική κίνηση

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία εκκωφαντική μεταγραφική κίνηση, μιας και ο Μαρσιάλ είναι γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, αγωνιζόμενος εσχάτως με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο άσο, ο οποίος αναμένεται σήμερα (18/09) στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικό σκέλος της συμφωνίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το συμβόλαιο του παίκτη θα έχει διάρκεια τριών ετών και ο παίκτης θα αμείβεται ετησίως με 3.5 εκατ. ευρώ, συν τα μπόνους. Επομένως, η μεταγραφή θα κοστίσει κάτι παραπάνω από 10 εκ. ευρώ.

Ο Μαρσιάλ από το 2015-16 ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον είχε αποκτήσει από τη Μονακό. Έπαιξε για 6.5 χρόνια με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», πριν πάει για έξι μήνες δανεικός στη Σεβίλλη. Επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ, όπου πέρσι είχε ένα γκολ στο Πρωτάθλημα σε 13 ματς. Στην Premier League έβαλε 63 γκολ με τη Μάντσεστερ. Συνολικά; Σκόραρε 90 φορές με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, κατέγραψε πάνω από 200 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.