ΑΕΚ-Έκλεισε ο Κοϊτά: «Επαφές και με τον Κορέα!»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Η ΑΕΚ Βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αμπουμπακάρι Κοϊτά από τη Σεντ Τρούιντεν. Την ίδια ώρα ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρει πως η Ένωση είναι σε επαφές με τον Χοακίν Κορέα της Ίντερ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κοϊτά, η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της στους Βέλγους στα 4 εκατομμύρια ευρώ και πλέον ο 25χρονος αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης. Την περσινή σεζόν ο Κοϊτά είχε 15 τέρματα και 3 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο μέτωπο του Κορέα, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον διεθνή Αργεντινό επιθετικό, οποίος έχει συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, λόγω των ετήσιων απολαβών του, οι οποίοι είναι ύψους 3.5 εκατ. ευρώ.

Ο Κορέα την σεζόν 2023/24 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μαρσέιγ, καταγράφοντας 19 συμμετοχές στην Ligue 1. Παράλληλα ο 29χρονος είναι διεθνής με την Εθνική Αργεντινή, μετρώντας 19 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.