ΑΕΚ: Έκανε δικό της τον Αλεξάντερ Κάλενς

Metrosport Team24 Ιουνίου 2024

«Κιτρινόμαυρος» έως το 2026 με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Αλεξάντερ Κάλενς. Η ΑΕΚ βρισκόταν πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Τζιρόνα για την κανονική μεταγραφή του Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση.

Η Ένωση γνωστοποίησε ότι έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Τζιρόνα για την απόκτηση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως και το 2026.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Τζιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Κάλενς. Ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ».

Ο Κάλενς αυτή την περίοδο είναι στο Copa America με την εθνική ομάδα του Περού, έχοντας μάλιστα ενεργό συμμετοχή, ενώ στο ματς με τη Χιλή υπέστη και τραυματισμό. Δείτε τα video:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.