ΑΕΚ: Δεύτερο φιλικό σήμερα με Μπέρσχοτ-Τι ώρα αρχίζει

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

Σε φιλικό διάρκειας 120 λεπτών αντιμετωπίζει σήμερα (3/7) η ΑΕΚ την Μπέρσχοτ, στο δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας της Ένωσης, μετά την 6άρα από την Άλκμααρ. Την ίδια ώρα, η αθηναϊκή ομάδα συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση, ανακοινώνοντας τον τερματοφύλακα Μπρινιόλι.

Το παιχνίδι ξεκινά σήμερα στις 14:00 (COSMOTE SPORT 1 HD) και, όπως έγινε γνωστό, θα είναι μοιρασμένο σε τέσσερα ημίωρα.

Ο Ματίας Αλμέιδα, μετά το ματς με την Άλκμααρ και το βαρύ σκορ με το οποίο έχασε η ομάδα του, περιμένει να δει καλύτερη και βελτιωμένη εικόνα από τους παίκτες του.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Θεοχάρη, Μήτογλου, Μουκουντί, Ρότα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλο, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι, Λιβάι Γκαρσία ως βασικούς. 

Στη συνέχεια θα αγωνιστούν οι Αγγελόπουλος, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κοσίδης (τρεις στόπερ για δύο θέσεις), Κανελλόπουλος, Πήλιος, Ρουκουνάλης, Φοφανά, Κάτσικας, Μαχαίρας, Γκολφίνος, Θεοδωρίδης.

Υπενθυμίζεται πως ο Λιούμπιτσιτς αναμένεται να έχει χρόνο συμμετοχής, καθώς προέρχεται από τραυματισμό ενώ εκτός πλάνων παραμένει ο Τσιλούλης, που έχει υποστεί διάστρεμμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.