ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Φραντζί Πιερό

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Φραντζί Πιερό είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, με την «Ένωση» να ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού από την Αϊτή.

Ο «θηριώδης» φορ που αποκτήθηκε από τη Μακάμπι Χάιφα, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και το ποσό της μεταγραφής του φτάνει τα 3.000.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φράνζι Πιερό από τη Μακάμπι Χάιφα. Ο διεθνής επιθετικός από την Αϊτή υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Φράνζι Πιερό γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1995, στην πόλη Καπ-Αϊτιέν της Αϊτής. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένειά του στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου στα νεανικά του χρόνια ασχολήθηκε παράλληλα και με το μπάσκετ, μέχρι να επιλέξει τελικά να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο.

Αγωνίστηκε στους Seacoast United Phantoms, στους Huskies του Northeastern University, στο οποίο και φοίτησε, στους Chanticleers του Coastal Carolina University, στη Reading United AC και στους Colorado Rapids.

Τον Ιούλιο του 2018 αποφάσισε να κάνει το βήμα στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μουσκρόν, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 40 συμμετοχές τη σεζόν 2018-19, σκοράροντας 9 φορές (4 ασίστ). Με την ολοκλήρωση της χρονιάς πήρε μεταγραφή στην Γκινγκάμπ, με την οποία την επόμενη τριετία αγωνίστηκε σε 78 παιχνίδια (28 γκολ, 6 ασίστ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.