ΑΕΚ: Ανακοινώνει τον Σισέ, ακολουθεί ο Μπρινιόλι και συνεχίζει…

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα (1/7) η ΑΕΚ. Η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παπέ Αμπού Σισέ που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, ενώ πιθανότατα αύριο θα ακολουθήσει η επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Είναι ο μήνας… των ανακοινώσεων και για την ΑΕΚ. Η Ένωση μέσα στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει τις πρώτες της μεταγραφές, αρχής γενομένης από τον Παπέ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και σήμερα πρόκειται να οριστικοποιηθεί η συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους». Στην ΑΕΚ περιμένουν σήμερα στην Αθήνα τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και πιθανότατα αύριο ο Ιταλός γκολκίπερ θα γίνει και επίσημα παίκτης της ομάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να αναχωρήσουν την Τετάρτη (3/7) για το Μπουργκ Χάαμσταντ και να βρεθούν στην προετοιμασία της ομάδας, μαζί με τον Νόρντιν Άμραμπατ ο οποίος συμφώνησε για να συνεχίσει ακόμη έναν χρόνο στην ΑΕΚ. Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα της Ένωσης προχωρά η περίπτωση απόκτησης του Θωμά Στρακόσα, ενώ προτεραιότητα αποτελούν η απόκτηση φορ (δύο), δεξιού μπακ και αριστερού εξτρέμ, με τους «κιτρινόμαυρους» να εντείνουν τις προσπάθειές τους. Στο στόχαστρο παράλληλα βρίσκονται αριστερός μπακ και χαφ.

Η αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες με τους διεθνείς Βίντα, Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι (στις 4/7) και στο επόμενο διάστημα οι συμμετέχοντες στο Copa America Πινέδα και Κάλενς που αποκλείστηκαν με Μεξικό και Περού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.