ΑΕΚ: Αλλαγή στο φιλικό με Ομόνοια, λόγω...Conference League

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Στις 18/07 θα διεξαχθεί τελικά το φιλικό της ΑΕΚ με την Ομόνοια στο ΓΣΠ Λευκωσίας, καθώς από τη στιγμή που το πρώτο ματς της ομάδας για τα προκριματικά του Conference θα γίνει στις 14 Ιούλιου, αντί για τις 25, οι άνθρωποι της «Ένωσης» ζήτησαν την αλλαγή της ημερομηνίας και στο φιλικό με την κυπριακή ομάδα.

Η ΑΕΚ αύριο Τετάρτη στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) δίνει το τελευταίο της φιλικό με ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την βελγική Γάνδη και την επόμενη ημέρα επιστρέφει στην Αθήνα, μετά από 18 ημέρες προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Αναφορικά με το φιλικό κόντρα στην Ομόνοια, η αναμέτρηση είχε οριστεί για την Πέμπτη 19 Ιουλίου. Ωστόσο, από την στιγμή που θα γίνει μία ημέρα νωρίτερα το πρώτο επίσημο ματς για το Conference League, δηλαδή Τετάρτη 24 Ιουλίου (με Βελέζ ή Εσκάλδες), αντί για Πέμπτη 25 Ιουλίου, αποφασίστηκε να πάει μία ημέρα νωρίτερα και το φιλικό.

Έτσι, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με την κυπριακή ομάδα την Πέμπτη 18 Ιουλίου και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το ματς καθώς και τα εισιτήρια αυτού του αγώνα καθώς το ενδιαφέρον των φίλων της ΑΕΚ στην Κύπρο είναι τεράστιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.