Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ! - «Τεσσάρα» της Ένωσης κόντρα στον Βόλο, στη φιέστα της Opap Arena

Metrosport Team14 Μαΐου 2023

Χιλιάδες φίλοι της Ένωσης, βρέθηκαν εντός και εκτός του Opap Arena, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος απο την ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 4-0 κόντρα στον Βόλο, σε ένα παιχνίδι-φιέστα για την Ένωση, που κατέκτησε τον τίτλο της Super League 1, για τη σεζόν 2022-23!

Η ΑΕΚ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο γήπεδο απέναντι σε έναν Βόλο, με την Ένωση να απειλεί για πρώτη φορά στο 2' με τον Γκατσίνοβιτς για να έρθει στο 14' ο ίδιος παίκτης να σκοράρει μετά από απόκρουση του Αυγερινού σε σουτ του Γιόνσον, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. 

Στο 16' ήρθε το 1-0 με τον Τσόυμπερ. Ο Αυγερινός απέκρουσε το σουτ του Γιόνσον, η μπάλα έφθασε στον Χατζισαφί που έκανε παράλληλη με το τέρμα μπαλιά με τον Ελβετό να ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ.

 Η ΑΕΚ προηγούνταν με 1-0 και αυτό που την ενδιέφερε, ήταν να προσφέρει θέαμα στον κόσμο και τους παίκτες να το διασκεδάσουν. Και στο 33' ήρθε το 2-0 από τον Γκατσίνοβιτς. Κρύφτηκε η μπάλα, ο Αμραμπατ έδωσε στον Ρότα που πάσαρε στον Τσούμπερ, ο οποίος τροφοδότησε τον Γκατσίνοβιτς και ο τελευταίος με πλασέ με τη μία έκανε το 2-0 της Ένωσης!


Η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος και το ερώτημα ποιος θα είναι ο τελικός νικητής του ματς είχε απαντηθεί. Και επί της ουσίας το δεύτερο 45λεπτο θα ήταν ένα show. Ένα «ευχαριστώ» από τους παίκτες προς τον κόσμο που καθ' όλη τη χρονιά ήταν δίπλα στην ομάδα στα καλά, αλλά και στα κακά.

Και το 3-0 στο 58' σε ένα γκολ προϊόν εξαιρετικής συνεργασίας. Πινέδα και Λιβάι άλλαξαν πάσες και έκοψαν στα δύο την άμυνα του Βόλου και ο Μεξικανός τσίμπησε την μπάλα, πλάσαρε τον Αυγερινό και έκανε το 3-0!

Η ΑΕΚ δεν έριξε ταχύτητα. Συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 66' ο Ελίασον άγγιξε το 4-0 με την μπάλα να τραντάζει το κάθετο δοκάρι.

Το 3-0 παρέμενε και πλέον άπαντες ανέμεναν το τελευταίο σφύριγμα του Μανούχου να ξεκινήσει το πάρτι εντός και εκτός γηπέδου. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα, όμως, έκανε το 4-0 με τον Σιμάνσκι.

Ο Ελίασον εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα και ο Σιμάνσκι με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έγραψε το 4-0!


AEΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (67' Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί (67' Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ (52' Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (52' Πινέδα), Τσούμπερ (52' Φερνάντες), Γκαρσία

Βόλος: Αυγερινός, Ταχάτος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα (46' Καρτάλης), Τσοκάνης, Μεταξάς (80' Τσελεμπάκης), Κάτσε (63' Οικονομόπουλος), Αρούνα Σι, Άλχο, Γάγκι (75' Τριανταφύλλου).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.