ΑΕ Φιλύρου για Κοτσέρογλου: Επιδιώκετε να δημιουργήσετε πρόβλημα στην ομάδα

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Οκτωβρίου 2023

Η διοίκηση της ΑΕ Φιλύρου εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις αιχμές που άφησε ο τέως προπονητής του συλλόγου, Σάββας Κοτσέρογλου για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Λαγυνών (2-1).

Οι άνθρωποι του Φιλύρου στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι ''ο κ. Κοτσέρογλου επιδιώκει να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν ότι προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις''. 

Ηανακοίνωση:

Αξιότιμε κύριε Κοτσέρογλου,

Προφανώς στα 19 χρόνια της προπονητικής σας διαδρομής δεν μάθατε ακόμα να λύνετε τα προβλήματά σας με τους παίκτες με τον σωστό τρόπο, δηλαδή μέσα στα αποδυτήρια και στο γήπεδο, αλλά προτιμάτε το Facebook. 

Προφανώς στα 19 χρόνια της προπονητικής σας διαδρομής δεν μάθατε ούτε να εκτιμάτε τον σεβασμό τον οποίο έδειξαν προς το πρόσωπό σας και τα 9 μέλη της Διοίκησης της ΑΕ Φιλύρου, όταν επί σειρά εβδομάδων το αποκλειστικό θέμα σε ολόκληρο το Σύλλογο των 100 παιδιών ακαδημίας και των γονέων τους, των υπόλοιπων προπονητών και των 25 ποδοσφαιριστών που αποτελούν το ρόστερ της ανδρικής ομάδας ήταν πως θα λυθούν τα θέματα αμφισβήτησης απέναντί σας. 

Προφανώς στα 19 χρόνια της προπονητικής σας διαδρομής δεν σεβαστήκατε ούτε την απόφαση της Διοίκησης να σας δώσει την ευκαιρία να καθίσετε στον πάγκο της ομάδας στον χθεσινό αγώνα, παρά το γεγονός ότι είχατε υποβάλει την παραίτησή σας από την Παρασκευή για να έχετε τη δυνατότητα να αποχαιρετήσετε τους ποδοσφαιριστές (όπως εσείς ο ίδιος αναφέρατε την Παρασκευή). 

Αντί αυτού με έκπληξη είδαμε ανακοίνωση σας με την οποία επιδιώκετε με σαφήνεια να δημιουργήσετε πρόβλημα στην ομάδα τώρα που αποχωρείτε και να δημιουργήσετε υπέρ σας εντυπώσεις με σκοπό ενδεχομένως τη συνέχιση της διαδρομής σας σε άλλη ομάδα την οποία ποιος ξέρει, μπορεί να σεβαστείτε περισσότερο (αν και πραγματικά έχουμε σοβαρούς λόγους να αμφιβάλλουμε). 

Κύριε Κοτσέρογλου να ξέρετε ότι και εμάς οι αρχές και οι αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν μας αρέσει η υποκρισία. Γι’ αυτό το λόγο θέλαμε να δηλώσουμε ευθαρσώς ότι το συμπέρασμα όλων των μελών της οικογένειας της ΑΕ Φιλύρου (Διοίκησης, φιλάθλων και ποδοσφαιριστών της ομάδας) είναι ότι τελικά απλά χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επόμενη ομάδα με την οποία θα «συνεργαστείτε».

Η Διοίκηση της ΑΕ Φιλύρου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.