ΑΕ Ευόσμου: Πιο κοντά στα μπαράζ (νίκησε τον Ηρακλή Θερμαΐκού)

Metrosport Team11 Μαρτίου 2024


Η ΑΕ Ευόσμου νίκησε τον Ηρακλή Θερμαϊκού και έκανε ακόμη ένα βήμα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου Γιώργος Τσουκαλίδης είπε: 

 Παίξαμε με μια ομάδα που έπαιξε ανοικτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και αυτό βοήθησε και σε εμάς. Τους αδικεί το αποτέλεσμα αλλά ήμασταν αποτελεσματικοί στις φάσεις που καν κάναμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα δεν έχουμε πετύχει κάτι ουσιαστικό ακόμη».

Σχόλιο Σταύρου Μαυρίδη: «Υπάρχουν ομάδες είτε στα πλέι οφ είτε στα πλέι άουτ που ενώ δεν έχουν ιδιαίτερους στόχους παρ όλα αυτά παίζουν όλα τα παιχνίδια στα ίσια και χωρίς σκοπιμότητες και τους αξίζουν παρά πολλά συγχαρητήρια γιατί πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να πείσεις ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται ενώ δεν υπάρχει ιδιαίτερος στόχος και αξίζει ένα μπράβο και σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές....Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ για την αγωνιστικότητα και το καθαρό παιχνίδι τους απέναντι στην ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους κ.κ. Δούμα και Μπουργκα (φωτό) όσο και σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους»


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.