ΑΕ Αλεξάνδρειας: Τετράδα ανανεώσεων συνεργασίας

Χρήστος Λιάπης03 Αυγούστου 2024

Σε τέσσερις ανανεώσεις συνεργασίας με παίκτες προχώρησε η ΑΕ Αλεξάνδρειας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Συνεχίζει ο κεντρικός μέσος Βαγγέλης Αβραμόπουλος ο οποίος συνέβαλε στα μέγιστα για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία. Ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε στο παρελθόν στη Νάουσα, Αγροτικό Αστέρα, Καμπανιακό, Αγκάθια, Φίλιππο Αλεξάνδρειας, Καψοχώρι και Μ.Α. Τρικάλων. 

Παράλληλα συνεχίζει ο και 22χρονος ακραίος επιθετικός Γιάννης Πιπιλιάρης. Στην περσινή σεζόν σε 21 συμμετοχές σημείωσε συνολικά 19 γκολ (πρωτάθλημα, κύπελο, και μπαράζ ανόδου). Ξεκίνησε από την ακαδημία Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομών κ17 και κ19 του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια στο Μ.Α Τρικάλων

Στην ομάδα παρέμεινε ο αριστερός έμπειρος οπισθοφύλακας Βλάχος Δημήτριος. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ακαδημία Αστέρας Αλεξάνδρειας, Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Δ' Εθνικη), Α.Ε Καψόχωρας, Αρη Παλαιοχωριου και Μ.Α Τρικάλων και ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός Τσιρίδης Νικόλαος που είχε μια πολύ αποδοτική χρονιά με τις επεμβάσεις και τις τοποθετήσεις του στην άμυνα της ομάδας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Αρη Παλαιοχωρίου και στον Μ.Α Τρικάλων.

Προπονητής συνεχίζει ο Δημήτρης Πρίντζιος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.