Άδωνις σε Παππά: «Αν σε ενοχλεί ο Μπέος, τότε σε ενοχλεί και ο Πολάκης»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2023

Ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά με αφορμή τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, που να υποστηρίζει ότι καλώς είπε αυτά που είπε ο κ. Μπέος», τόνισε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε ερώτημα στον Νίκο Παππά για τον Παύλο Πολλάκη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει αποστάσεις.

«Αλλά κοιτάξτε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης, προ πέντε ημερών, έγραψε για τον συνάδελφό σας, τον κ. Πρετεντέρη, ότι είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κ. Παππά τώρα: 24 ώρες αφού το έγραψε αυτό, ο κ. Κασσελάκης τον διόρισε υπέρ τομεάρχη του ΣΥΡΖΑ.

Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης του είπε: «μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον Πρετεντέρη ένα κουβά με κόπρανα, μου αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος». Συμφωνεί ο κ. Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;», ρώτησε ο υπουργός Εργασίας.

Ο Νίκος Παππάς, απάντησε ότι «στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Πολάκης αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κ. Πρετεντέρη ο αείμνηστος Ραφαηλίδης», αλλά μετά πρόσθεσε πως «εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα».

Και τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Είναι υποκριτές. Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος του Πολάκη».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.



Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.