«Αδέκαστος» ο Δουβίκας, υπέγραψε τον υποβιβασμό της Καμπούρ- Γκολ και για Φούντα, Κουλούρη (vids)

Metrosport Team07 Μαΐου 2023

Ανέκαθεν το ολλανδικό πρωτάθλημα «ταίριαζε» στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, με ακόμη ένα τρανό παράδειγμα την περίπτωση του Τάσου Δουβίκα. Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός χάρισε μια εύκολη νίκη στην ομάδα του και παράλληλα έναν... υποβιβασμό στους αντιπάλους του!

Με δύο γκολ του Τάσου Δουβίκα, λοιπόν,  στο 41΄ και 64΄ (πέναλτι) η Ουτρέχτη πέρασε άνετα από την έδρα της Καμπούρ με 3-0. Μια μαύρη ήττα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αποχαιρέτισαν και μαθηματικά την κορυφαία κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του.

Και ο Φούντας ταίριαξε «γάντι» στο MLS

Ακόμη μια πετυχημένη μεταγραφή εκτός συνόρων απολαμβάνει και ο Ταξιάρχης Φούντας, που χαίρει την εμπιστοσύνη του προπονητή του στην DC Γιουνάιτεντ και ανταποδίδει με...γκολ!

Μπορεί, λοιπόν, η ομάδα του να έχασε στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στο Σινσινάτι, όμως ο ίδιος είχε προσωπικό λόγο να πανηγυρίσει, αφού βρήκε δίχτυα σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο MLS.

Η ομάδα της Ουάσινγκτον ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 με τον Φούντα να σκοράρει στο 90ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο το γκολ που σημείωσε δεν ήταν αρκετό για να πάρει η ομάδα του τη νίκη κόντρα στο Σινσινάτι, που επικράτησε με 2-1.

Με κοντινή προβολή ο Ευθύμης Κουλούρης έγραψε το 0-1 για την Αλάνιασπορ πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.