Άδειος ο ΠΑΟΚ! Με ευθύνη προπονητών και παικτών του

Αρις Νικολάκης08 Ιανουαρίου 2024

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αρκεί να μη συμβαίνει συχνά. Ο ΠΑΟΚ με προπονητή και παίκτες σε κακή βραδιά έχασε τρεις βαθμούς. Γκρεμίσθηκε από την κορυφή. Και γενικά, προβλημάτισε…

Πώς να μην προβληματίσει εξάλλου ο ΠΑΟΚ όταν…

…Εμφανίσθηκε ως ομάδα μόλις στο 68ο λεπτό μετά τις διορθωτικές αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

…Μέχρι το 68ο λεπτό ως προπονητές και παίκτες ήταν πάρτε τον έναν – που λέει ο λόγος - και κτυπήστε τον άλλον.

…Όταν ακόμη και μετά το 2-0 ο εγωισμός του κοιμόταν …ύπνο βαθύ!

Δε χάθηκε φυσικά, ο κόσμος. Θα χαθεί εάν συμβεί ξανά ό, τι συνέβη χθες. Ήτοι η εικόνα του άδειου ΠΑΟΚ μέχρι το 68ο λεπτό. Με την εικόνα αυτή να οφείλεται κατά κύριο λόγο στις επιλογές του Ρουμάνου προπονητή. Ήταν εντελώς άστοχες για την αρχική ενδεκάδα. Φάνηκε ολοκάθαρα στο Α’ ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν ολότελα αγνώριστος. Κραύγαζε για αλλαγές. Οι αλλαγές δεν έγιναν. Έγινε το 2-0 κι ήρθαν αργά οι αλλαγές. Το γεγονός αυξάνει τις ευθύνες του. Κι όταν ήρθαν; Ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε, να καλύψει με τη νέα σαφώς καλύτερη μορφή του, το ντεζαβαντάζ από την χειρότερη, η οποία προηγήθηκε. Δεν ήταν ο γνωστός τον τελευταίο καιρό ΠΑΟΚ. Ήταν άλλος ΠΑΟΚ ακόμη και μετά το 68ο λεπτό. Τότε που έστω και μερικώς τον … γέμισε με τις διορθωτικές αλλαγές ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με λίγα λόγια; Κάθε ομάδα, κάθε προπονητής, κάθε παίκτης έχει κακές βραδιές αλλά… Όπως είπαμε, αρκεί να μην τις έχουν συχνά. Ίδωμεν.

Η ήττα και δη, ο τρόπος της ήττας είναι κεραυνός εν αιθρία για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Έπεσε κυριολεκτικά από τα σύννεφα με τη… βουτιά της ομάδας του από τις υψηλές αποδόσεις στις χαμηλές. Ίσως, η διαχείριση της περιόδου της πρόσφατης διακοπής δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Δε το λέμε εμείς. Το λέει η διαφορά της εικόνας του ΠΑΟΚ πριν και μετά από αυτήν. Είναι σαφές το μήνυμα το οποίο απέπνευσε μέχρι το 68ο λεπτό. Μήνυμα …άδειας ομάδας!

Και βέβαια, επιμένουμε στις ευθύνες του Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιλογή της αρχικής ενδεκάδα. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος της φυσικά. Κι οι ένδεκα εξέθεσαν τον προπονητή τους σε αυτήν την περίπτωση ενώ σε άλλες τον δικαίωσαν. Είπαμε. Και λέμε… Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αρκεί να μη συμβαίνει συχνά.

Εδώ όμως, επιτρέψτε μας, να μείνουμε στην απώλεια των τριών βαθμών. Αυτή κι ο τρόπος της μετρά για μία ομάδα. πρωταθλητισμού! Το πώς χάθηκαν οι βαθμοί μετρά. Κι όχι κόντρα σε ποιόν χάθηκαν. Θυμίζοντας πάντως, πως ο ΠΑΟΚ έχασε εφέτος πέντε βαθμούς κόντρα στον Άρη…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.