Αδάμου για τις ακαδημίες του Ηρακλή: «Στόχος είναι η ενίσχυση της πρώτης ομάδας»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στο «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο νέος Υπεύθυνος Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής Δημήτρης Αδάμου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων μίλησε για την αποδοχή της πρότασης, τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει και τα πρόσωπα που είναι κοντά στη νέα προσπάθεια.

«Ανέλαβα την Ακαδημία αφού έχω τον χρόνο να το κάνω πλέον και να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάω.

Βάλαμε έναν σωστό τρόπο λειτουργίας, πρέπει να πω όμως ότι και τα προηγούμενα παιδιά που ήταν εδώ έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Ταλέντο υπάρχει στα τμήματα υποδομής, υπάρχουν καλοί νέοι ποδοσφαιριστές, βέβαια τα παιδιά επηρεάζονται από τις συνήθειες της εποχής όπως το ίντερνετ.

Για αυτό το λόγο παίζουν μεγάλο ρόλο οι προπονητές, συνεχώς τα μιλάμε, ενώ βάζουμε νεότερους ηλικιακά προπονητές δίπλα τους για να είναι κοντά στην ηλικία».

«Πόστο σε Παπαποστόλου και έναν ακόμη παλαίμαχο»

Τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής με παλιούς ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αποκάλυψε ο Δημήτρης Αδάμου στην τοποθέτησή του στο Metropolis 95,5.

«Θα είναι κοντά μας ο Γιάννης Παπαποστόλου που θα αναλάβει τα τμήματα U17 και U16, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ένας πρώην παίκτης της ομάδας που έπαιζε παλιά στη μεσαία γραμμή.

Υπάρχουν οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Άκρας επίσης που κάνουν εξαιρετική δουλειά και έχουμε δημιουργήσει μία ωραία παρέα.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την πρώτη ομάδα, έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Οφρυδόπουλο και τον κ. Βελέντζα και γενικότερα με όλο το τιμ της ανδρικής ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.