Action 24: Βάζει «δυνατή» εκπομπή στο πρόγραμμα του

Metrosport Team02 Αυγούστου 2024

Το νέο του ενημερωτικό πρόγραμμα ανακοίνωσε μερικές ημέρες πριν το Action24, το οποίο μπαίνει και φέτος στη μάχη της τηλεθέασης με όλα τα δυνατά χαρτιά του.

Και μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για το ψυχαγωγικό κομμάτι του σταθμού να μην έχει ακόμα λάβει χώρα -αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες-, αλλά το κανάλι κέρδισε το πρώτο μεγάλο στοίχημα, καθώς κατάφερε να «κλειδώσει» για ακόμα μία σεζόν την πιο επιτυχημένη εκπομπή του προγράμματός του – την οποία μάλιστα έσπευσαν να διεκδικήσουν κι άλλοι «μνηστήρες».

Ο λόγος για το «Mitsi Var» με τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλυβάτση, το οποίο κατάφερε να γίνει trend στα social media και να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων σταθμών, οι οποίοι ήθελαν να το εντάξουν στο δυναμικό τους. Η δυναμική του Mitsi Var ειδικά σε TikTok και Youtube ήταν τέτοια που εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας θα μπορούσε να μετουσιωθεί σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Τελικά, η ομάδα παραμένει στην prime time του Action24 και μάλιστα με μεγαλύτερη εβδομαδιαία δόση!

«Τόλμησες να πεις βαψομαλλιά τον Βερύκιο;»: Η απίθανη αντίδραση του Δήμου Βερύκιου στην επική σάτιρα του Γιώργου Μητσικώστα στο Mitsi Var (Vid)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, υπάρχουν σκέψεις να αυξηθεί ο αριθμός των εκπομπών, ώστε οι τηλεθεατές να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους σατιρικό πρόγραμμα όχι μόνο την Παρασκευή, αλλά και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Φαίη Σκορδά: H κορυφαία αντίδρασή της στο επικό τρολάρισμα Μητσικώστα – Καλυβάτση στο Mitsi Var (Vid)

Ακόμα, όπως μαθαίνουμε, θα υπάρξουν αλλαγές και στο περιεχόμενο του Mitsi Var, με καινούργιες, φρέσκιες ενότητες αλλά και αρκετούς νέους guest stars, που έρχονται να προστεθούν στη λίστα εκείνων που έχουν ήδη εμφανιστεί στην εκπομπή.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Διονύσης Ατζαράκης, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και αλλά και ο Χάρης Βαφειάς, ο οποίος πρωταγωνίστησε παίζοντας… τον εαυτό του στο πλευρό του Καλυβάτση!

πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.