Αγωνία στην ΑΕΚ για τον Πάολο Φερνάντες

Metrosport Team15 Ιουνίου 2023

Μπορεί ο Πάολο Φερνάντες να χάρισε απερίγραπτες στιγμές χαράς, σκοράροντας το δεύτερο γκολ στον τελικό κυπέλλου και κλειδώνοντας το τρόπαιο, όμως τώρα «πονοκεφαλιάζει» τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Και αυτό γιατί επανήλθε στην επιφάνεια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο τένοντα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα αργήσει να ξεκινήσει, όμως ο Πάολο Φερνάντες θέλησε να μείνει σε φόρμα και κάπως έτσι... την πάτησε! Κατά τη διάρκεια των ατομικών προπονήσεων που επέλεξα να κάνει, αισθάνθηκε ξαφνικά έντονες ενοχλήσεις στον αχίλλειο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Δικέφαλου, ενώ δούλευε εντατικά σε ατομικό επίπεδο σε γυμναστήριο της πατρίδας του όπου βρίσκεται, αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον αχίλλειο.

Φυσικά, τα κακά αυτά μαντάτα έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη αναστάτωση στην ΑΕΚ. Τώρα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν το αποτέλεσμα των εξετάσεων για τον 25χρονο άσο.Το πιθανότερο είναι στη διάρκεια της ημέρας να έχουμε οριστικά νέα για την κατάσταση του Πάολο Φερνάντες και του ζητήματος στον αχίλλειο.

Αν, ωστόσο, διαπιστωθεί, πως το πρόβλημα είναι σοβαρό και θα κρατήσει για καιρό εκτός τον παίκτη, η «Ένωση» θα πρέπει να κάνει ακόμη μια μεταγραφική προσθήκη.  Ήδη αναζητείται ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, ως αντικαταστάτης του Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος αναζητεί τον επαναπατρισμό του όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, άρα στο απευκταίο σενάριο για το πρόβλημα του Πάολο Φερνάντες, η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν ακόμη ακραίο μεσοεπιθετικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.