Α1 Πόλο γυναικών: Σε «δύο φάσεις» η πρεμιέρα λόγω ευρωπαϊκών αγώνων

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2023

Ξεκινά σήμερα (23/9) η νέα σεζόν της Α1 Πόλο γυναικών -όπως και το αντίστοιχο ανδρικό πρωτάθλημα-, ωστόσο θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου καθώς τέσσερις ελληνικές ομάδες συμμετέχουν στην προκριματική φάση του LEN Champions League Women’s.

Με την συντριπτική πλειοψηφία τον ομάδων να είναι στο λεκανοπέδιο, το σύνολο του ΠΑΟΚ ούσα η μόνη ομάδα βορειότερα, κρατά την “σημαία” της Α1 στην Θεσσαλονίκη.

Οι πολίστριες του Δικεφάλου καλούνται να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία πέρυσι κατέκτησε για 10η συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 14:00.

Μιάμιση ώρα αργότερα (15:30) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας μεταξύ του Ηλυσιακού και της ΑΕΚ, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου (23/9) θα ολοκληρωθεί με το ΝΟ Χανίων-Πανιώνιος.

Οι αναμετρήσεις ΓΣ Περιστερίου-ΝΟ Βουλιαγμένης, Άλιμος ΝΑΣ-ΝΕ Πατρών και ΑΝΟ Γλυφάδας-Εθνικός Πειραιά θα διεξαχθούν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 20:30, 21:30 και 20:00 αντίστοιχα. Ο λόγος της αναβολής των τριών αναμετρήσεων είναι η συμμετοχή των ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικός Πειραιώς, ΑΝΟ Γλυφάδα, Άλιμος ΝΑΣ στην προκριματικούς αγώνες το LEN Champions League Women’s. Μάλιστα, ΑΝΟ Γλυφάδα και Άλιμος ΝΑΣ βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.