Α1 Πόλο ανδρών: Πρεμιέρα εντός έδρας για τον ΠΑΟΚ – Δύσκολο έργο για τον ΟΦΘ

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2023

Προ των πυλών είναι η πρώτη αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών η οποία ξεκινά το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου.

Η Θεσσαλονίκη αλλά και γενικά η Βόρεια Ελλάδα θα έχει δύο εκπροσώπους στο πρωτάθλημα και τον Β’ όμιλο, τον ΠΑΟΚ Domus Ergo και τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης, ο οποίος ανέβηκε στην Α1 μέσω των αγώνων ανόδου της περσυνής Α2.

Για την πρώτη αγωνιστική οι «ασπρόμαυροι» θα φιλοξενήσουν στο «Ποσειδώνιο» το Σάββατο (23/9) στις 15:30 το Παλαιό Φάληρο, το οποίο νίκησαν με 7-9 και 12-9 αντίστοιχα στην κανονική διάρκεια της περσινής σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΘ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Όμως ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης 21-24 του μηνός έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο πλαίσιο των προκριματικών ομίλων του LEN Euro Cup.

Παράλληλα στον Α’ όμιλο, τραβά τα βλέμματα η αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλων Σμύρνης και του Ολυμπιακού, η οποία ωστόσο θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου. Αυτό θα συμβεί επειδή οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με την Γιούγκ Ντουμπρόβνικ στις 26 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του LEN Champions League αλλά και γιατί ο Απόλλωνας θα συμμετάσχει 21-24 Σεπτεμβρίου στα προκριματικά του LEN Euro Cup.

Αναβολή για της 27 Σεπτεμβρίου και 11 Οκτωβρίου παίρνουν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής ΑΝΟ Γλυφάδας-Παναθηναϊκός και ΝΟ Χίου-ΓΣ Περιστερίου, αντίστοιχα. Καθώς Παναθηναϊκός και Περιστέρι θα αγωνιστούν στα προκριματικά του LEN Euro Cup (21-24/9) και βρίσκονται μάλιστα στον ίδιο όμιλο.

Όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κανονικά το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.