Α1 ΕΠΣΜ: Οι κληρώσεις των πλέι οφ και πλέι άουτ

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2023

Τη Δευτέρα 20/2/2022 στις 18:00 θα πραγματοποιηθούν (παρουσία ενδιαφερόμενων σωματείων) οι κληρώσεις playoff και playout του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι κληρώσεις θα γίνουν στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στη Μίκρα και θα μεταδοθούν σε ζωντανή μετάδοση από τα INSPORT.GR και EPSM.TV με την τεχνική υποστήριξη της ORASI.TV

Συνολικά θα διεξαχθούν εννέα (9) αγωνιστικές και οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και τη 2η θέση στον όμιλό τους και η καλύτερη ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση (περισσότεροι βαθμοί, καλύτερη διαφορά τερμάτων, περισσότερα τέρματα, περισσότερα εκτός έδρας τέρματα) θα δώσουν πέντε (5) αγώνες στην έδρα τους και οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν τέσσερις (4) αγώνες στην έδρα τους.
Στα πλέι οφ της Α1 θα παίξουν οι πέντε πρώτοι του πρώτου και του δεύτερου ομίλου.

Στα πλέι άουτ θα παίξουν ο έκτος, ο έβδομος, ο όγδοος και ο ένατος του πρώτου ομίλου (ο Σμυρναικός έχει αποκλειστεί) και οι ομάδες της δεύτερης πεντάδας του  δεύτερου ομίλου και θα γίνει πρωτάθλημα ενός γύρου. Θα υποβιβαστεί ο Σμυρναικός και άλλες τρεις ομάδες.

Οι εννέα ομάδες  θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους στο μίνι πρωτάθλημα των εννέα (9) αγωνιστικών, με bonus βαθμών. Οι βαθμοί που θα συγκεντρώσουν στον όμιλό τους μετά την ολοκλήρωση των δέκα οκτώ (18) αγωνιστικών θα μεταφερθούν, εφόσον προηγουμένως διαιρεθούν με το συντελεστή 3, δηλαδή αν μία ομάδα συγκεντρώσει 45 βαθμούς θα συνεχίσει με 15 βαθμούς, αν συγκεντρώσει 41 βαθμούς θα συνεχίσει με 14 βαθμούς και αν συγκεντρώσει 40 βαθμούς θα συνεχίσει με 13 βαθμούς.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.