Α.Σ. Άρης και ΚΑΕ αποχαιρετούν τον Γιάννη Μιχαλήτσο

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2023

Το δικό τους αντίο στον Γιάννη Μιχαλήτσο έστειλαν τόσο η ΚΑΕ Άρης όσο και ο Ερασιτέχνης , σημειώνοντας« Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Μιχαλήτσου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Πιο συγκεκριμένα ο Α.Σ. αναφέρει: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Γιάννη Μιχαλήτσου. Ο εκλιπών συνέδεσε τη ζωή του με τον ΑΡΗ, τον οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών ως παίκτης και στη συνέχεια ως προπονητής και σκάουτερ. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια του συλλόγου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Μιχαλήτσου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ενώ η ΚΑΕ, σημειώνει, «Η οικογένεια του ΑΡΗ είναι πιο φτωχή. Ένας από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» του συλλόγου, ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή του συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.