Α.Μ.Σ Πανόραμα: Νέος συνεργάτης ο Χριστάρας

Metrosport Team21 Ιουνίου 2024

Μια μεγάλη συμφωνία οριστικοποιήθηκε μετά την συνάντηση του τεχνικού διευθυντή Λαμπάδα Κώστα με τον γνωστό προπονητή Μιχάλη Χριστάρα.

Ο γνωστός και καταξιωμένος κόουτς ,μετά την συμφωνία αυτή, θα αναλάβει την ομαδική, αλλά και ατομική εκγύμναση ποδοσφαιριστών της ακαδημίας ,αλλά και της ανδρικής μας ομάδας του ΑΜΣ Πανοράματος. 

Θα αναλάβει επίσης να διοργανώσει, μαζί με τον υπεύθυνο προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας κ. Χαντζαρίδη Χρήστο , την δημιουργία καμπ τερματοφυλάκων ,μέσα στον μήνα Ιούλιο 2024. Επίσης θα επιβλέψει, με επιστημονική προσέγγιση, την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας Α.Μ.Σ Πανόραμα, η οποία θα αρχίσει το β' δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.


Μεγαλο καμπ για τερματοφύλακες, διοργανώνει ο Α.Μ.Σ ΠΑΝΟΡΑΜΑ και ο Α.Μ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ--COERVER Πανοραματος. Το καμπ θα γίνει ολο τον μηνα Ιούλιο, (1/7 εως 31/7), κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, ώρες 09.00--11.00 π.μ στο γήπεδο της Ανάληψης, χόρτο (Π.Κοιμτζιδης). Το καμπ θα γίνει με την επίβλεψη των προπονητών, κ.κ. Χαντζαριδη Χρήστου, Χρισταρα Μιχάλη και Καράμπελα Δημήτρη. Μπορούν να συμμετέχουν τερματοφύλακες όλων των ηλικιών, από όλες τις περιοχές της Μακεδονίας. Ολοι οι τερματοφύλακες της ακαδημίας, μπορούν να παρακολουθήσουν το καμπ τερματοφυλάκων τελείως δωρεάν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.