Αµέτογλου: «Θέλουμε να ανεβάσουμε εκ νέου την ομάδα»

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Η Νίκη Ηρακλείου ηττήθηκε από τον Εθνικό Λαγυνών (0-1) και υποβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΜ. Ο τερµατοφύλακας της οµάδας, Γιαλσίν Αµέτογλου τόνισε στον Γρ. Μισαηλίδη: 

«Μπήκαµε καλά στο πρώτο ηµίχρονο αλλά δεν βάλαµε γκολ που θα έπρεπε. Στο δεύτερο αντίθετα δεν µπήκαµε τόσο καλά σε σχέση µε την αντίπαλη οµάδα. Οσο για µένα αντέδρασα σωστά στις ευκαιρίες που είχε ο Εθνικός αλλά δεν µπόρεσα να αποσοβήσω το γκολ του αντιπάλου. Προσπάθεια πλέον είναι να ανεβάσουµε εκ νέου την οµάδα στην Α’. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους µας που µας υποστήριξαν αλλά και στα Λαγυνά για την παραµονή. Οπως στη ζωή και στο ποδόσφαιρο όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Τσελίκης είπε: «Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραµε. Ξεκινάµε για τον σχεδιασµό της νέας χρονιάς στη Β’ κατηγορία».

Όσον αφορά τον Βασίλη Μόσχου, είπε: 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες. Δείξατε ότι αγαπάτε την ομάδα. Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Τσελίκη, Καρασταύρου, όλη την διοίκηση και τους φιλάθλους αλλά ιδιαίτερα στον Άγγελο Μυλωνόπουλο και εύχομαι του χρόνου να είμαστε μαζί. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.