Α Bola: «Ο Μαρινάκης θα επενδύσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ στη Ρίο Άβε»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2023

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» μέσω ενός αναλυτικού ρεπορτάζ έκανε γνωστά τα πλάνα του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την ενδεχόμενη απόκτηση της Ρίο Άβε.

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας συνεχίζουν να γράφουν για την πιθανή αγορά της Ρίο Άβε από τον Έλληνα επιχειρηματία. Η πρόεδρος της ομάδας έχει δηλώσει δημόσια πως βρίσκονται σε εύρεση επενδυτή, ενώ όλα θα πάρουν τον δρόμο τους την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στην γενική συνέλευση του Συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα της «A Bola» αναφέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει έντονο ενδιαφέρον για να κάνει δική του την ομάδα, επενδύοντας σε πρώτη φάση ένα κεφάλαιο ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ίδιο ρεπορτάζ γράφει πως ο 56χρονος εφοπλιστής έχει την πρόθεση να καταβάλει ένα μεγάλο ποσό άμεσα ώστε να λυθεί η “λειψυδρία” ρευστού και στη συνέχεια να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ.

Σε δεύτερο χρόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με την «A Bola», έχει σκοπό να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου αλλά και του προπονητικού κέντρου.

Άπαντες στις τάξεις τις Ρίο Άβε αναμένουν πλέον την γενική συνέλευση, διότι μέσα από την ψηφοφορία η οποία θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου, θα κριθεί αν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού.

Φυσικά μέσα στο μακροσκελές ρεπορτάζ της Πορτογαλικής εφημερίδας γίνεται αναλυτική αναφορά στην ζωή του Βαγγέλη Μαρινάκη, στα επαγγελματικά του βήματα αλλά και στον σημαντικό ρόλο του σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.