Κάλεσμα Βλαχοδήμου σε Παυλίδη για Μπενφίκα: «Μην χάνεις χρόνο»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2024

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος -σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola- κάλεσε τον Βαγγέλη Παυλίδη να μετακομίσει στην Μπενφίκα.

«Μην χάνεις χρόνο ετοίμασε τις βαλίτσες σου για τη Λισαβόνα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι, ότι είπε ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας της Νότιγχαμ Φόρεστ στον 25χρονο Έλληνας επιθετικό της Άλκμααρ, τώρα που οι δυο τους βρέθηκαν στην εθνική ομάδα.

«Ο τερματοφύλακας υπήρξε δυνατός σύμμαχος των "αετών". Αν ο Παυλίδης ήταν ήδη ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξει στην Μπενφίκα, έγινε ακόμη περισσότερο», αναφέρει η «A’ Bola», σημειώνοντας ότι «παρά το γεγονός ότι η αποχώρηση του Βλαχοδήμου από τη Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι, δεν ήταν και η πιο ειρηνική, ο Βλαχοδήμος επαινούσε πάντα τον σύλλογο και σχεδόν ένα χρόνο μετά, διατηρεί την καλύτερη άποψη για την Μπενφίκα. Από τις υποδομές μέχρι το μέγεθος του συλλόγου, από την ήρεμη ζωή στη Λισαβόνα μέχρι το ενδεχόμενο συμμετοχής στο Champions League» υπογραμμίζεται σχετικά.

Το σημείο συμφωνίας θα μπορούσε να είναι ακόμη και 20 εκατ. ευρώ, με τους Ολλανδούς να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.