94χρονη χώρισε τον σύντροφό της και ψάχνει τον επόμενο!

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Διαθέσιμη για τον επόμενο σύντροφό της δηλώνει η διάσημη γιαγιά του TikTok, Droniak, η οποία χώρισε από το τελευταίο της αμόρε!

Η Λίλιαν, που ξέρει να γίνεται viral, δημοσίευσε στο TikTok τη λίστα με τους λόγους που την οδήγησαν να παρατήσει τον τελευταίο της σύντροφο, με το βίντεό της να συγκεντρώνει χιλιάδες σχόλια, καθώς οι περισσότεροι την επευφημούν για την απόφασή της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η 94χρονη, οι κακές συνήθειες του πρώην συντρόφου της τους οδήγησε στον χωρισμό, με έναν από αυτούς να είναι το φαγητό!

«Μου φορά μου είπε να σκάσω και αυτό δεν το δέχομαι. Κανείς δεν μου λέει να σκάσω! Δεν είναι ευγενικό και δεν πρέπει ποτέ να το ανεχόμαστε από κανέναν», σημείωσε.

Μάλιστα, η ηλικιωμένη πρόσθεσε ότι παραλίγο να τη σκοτώσει με την κακή του οδήγηση, ενώ αποκάλυψε ότι ο πρώην φίλος της δεν άκουγε καθόλου μουσική που της άρεσε και δεν ήξερε ποια ήταν η Taylor Swift.

Μεταξύ άλλων, παραπονιόταν διαρκώς για το φαγητό, ενώ διατηρούσε στενές επαφές με την πρώην σύζυγό του, γεγονός που εξόργιζε την «grandma D», όπως την αποκαλούν στο TikTok.

Παράλληλα, η Lilian υποστήριξε ότι τον μπλόκαρε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρακτική που εφαρμόζει σε όλους τους πρώην της.

@grandma_droniak

good luck, babe!

♬ original sound - grandma_droniak

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.