8χρονη τα έβαλε για τα καλά με ληστή που πάλευε με τον πατέρα της!

Metrosport Team15 Αυγούστου 2024

Με έναν 37χρονο που επιχείρησε να ληστέψει την κάβα του πατέρα της τα έβαλε μια 8χρονη στη Μινεσότα των ΗΠΑ, μη διστάζοντας να... τον χτυπήσει με ρόπαλο!

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν ο 37χρονος Κοντσοβάρ Μορέλ εισέβαλε στην κάβα και απείλησε με όπλο τον πατέρα της 8χρονης να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο.

«Έβαλε το όπλο στο τραπέζι και μου ζήτησε να του δώσω όλα τα χρήματα που είχα στο ταμείο. Του απάντησα "θα στα δώσω"» περιέγραψε ο πατέρας της 8χρονης.

Μάλιστα, όταν ο ληστής πήγε να περάσει από τον πάγκο, o ιδιοκτήτης της κάβας του επιτέθηκε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί, με την 8χρονη να εισβάλει στη «μάχη» και να χτυπά τον δράστη με... ρόπαλο!

«Είμαι τόσο περήφανος για εκείνη. Είναι τόσο δυνατή. Όταν είδα το βίντεο δεν περίμενα ότι θα είχε κάνει κάτι τέτοιο. Από ένα μικρό κορίτσι θα περίμενε κανείς να ουρλιάξει ή να κλάψει», είπε ο πατέρας της που δεν κατάλαβε ότι η κόρη του είχε εμπλακεί στο περιστατικό μέχρι που είδε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.