5χρονη έκανε... κοπάνα από το σχολείο για να πάει σε pet shop!

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2024

Οδηγός λεωφορείου έσωσε ένα 5χρονο παιδί, όταν το εντόπισε να περπατά μόνο του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, γιατί είχε κάνει... κοπάνα.

Ο Luis Jimenez, οδηγός λεωφορείου στην αμερικανικού μεγαλούπολη, είδε ένα κοριτσάκι να περιπλανιέται μόνο της στον δρόμο, ονόματι Addy, η οποία είχε αποφασίσει να το... σκάσει από το σχολείο, για να πάει σε κατάστημα κατοικίδιων ζώων και να πάρει ένα νέο ψάρι, καθώς το προηγούμενο είχε πεθάνει.

Η 5χρονη δεν είπε στους γονείς της τι σκόπευε να κάνει και ξεκίνησε προς το petshop. Ωστόσο, στην διαδρομή της για καλή της τύχη, βρέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου που της «έσωσε την ζωή». 

 Μόλις, ο οδηγός, είδε την 5χρονη μόνη της στο δρόμο, έκοψε ταχύτητα και περίμενε να δει αν υπάρχει κάποιος συνοδός μαζί της. Όταν συνειδητοποιήσει ότι η μικρή βρισκόταν τελείως μόνη κάλεσε την Αστυνομία και έτσι, επέστρεψε σώα στο σπίτι της. Το κοριτσάκι και ο Jimenez μάλιστα ξαναβρέθηκαν λίγο καιρό μετά το περιστατικό με την μικρή να του λέει: «Σε ευχαριστώ Luis, που είσαι ο ήρωάς μου και μου έσωσες τη ζωή». Η οικογένεια της έδωσε επίσης στον οδηγό του λεωφορείου ένα καπέλο των New York Jets που έγραφε «Addy's Hero».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.