40 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε Μακεδονικό και Ηρακλή

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Το Σάββατο στις 15.00 είναι η αναμέτρηση του Μακεδονικού με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ 2 και στο πέρασμα των ετών σαράντα ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα τόσο του Μακεδονικού όσο και του Ηρακλή και αρκετοί από αυτούς με ξεχωριστή παρουσία στα Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Με την επισήμανση ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές ίσως δεν έπαιξαν αλλά ήταν μόνο στο ρόστερ των δύο ομάδων οι ποδοσφαιριστές αυτοί ήταν:

  Τερματοφύλακες: Γρηγόρης Φανάρας, Χρήστος Κελπέκης, Παναγιώτης Βοσνιάδης και ακόμη Φώτης Δεπώλας, Ζαφείρης Κουντουριανος, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Σπύρος Παπαθανασίου, Παν Παπαδόπουλος, Γιάννης Γκουτζέλας. 

Αμυντικοί: Κώστας Ηλιάδης, Κώστας Κακαρινέλης, Κώστας Μπίκας, Φώτης Πένος και ακόμη Θωμάς Σεντελίδης, Νίκος Ποντίκης, Παν. Μαυρίδης, Γιάννης Ταχτσίδης, Βασίλης Αβραμίδης, Αλεξ. Λαβιδάς, Λεωνίδας Καστριτσέας, Στάθης Ελευθεριάδης.

  Μέσοι: Κώστας Παναγιωτούδης, Γιάννης Δοιρανλής, Γρηγόρης Νικολούδης, Αναστάσιος Καφκενάρης, Δημήτρης Νικολούδης, Νίκος Σακελλαρίδης, Κώστας Διαμαντίδης, Κύδων Καρλόπουλος, Γιάννης Παπαποστόλου και ακόμη Δημήτρης Δοξάκης, Γιώργος Στράντζαλης, Γιώργος Λιόνδας, Γρηγόρης Πιτσόκος.

  Επιθετικοί: Στέργιος Ζάρκος, Φάνης Τουτζιάρης, Δημήτρης Τσάλης, Ερρίκος-Σιδέρης Δράμπης, Δημήτρης Χασομέρης, Νίκος Αγγελούδης. 

Ο προπονητής του Ηρακλή Κώστας Γεωργιάδης ήταν ποδοσφαιριστής στον Μακεδονικό στο δεύτερο μισό της περίοδου 2007-2008 ενώ τις περιόδους 2008-2009 και 2009-2010 είχε στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 20 και 25 συμμετοχές αντίστοιχα πετυχαίνοντας ένα γκολ για το Πρωτάθλημα και τέσσερα για το Κύπελλο. 

Ο Κώστας Παναγιωτουδης έχει 48 συμμετοχές ως παίκτης του Ηρακλή από το 2017 ως το 2019, ενώ τη φανέλα του Μακεδονικού έχει φορέσει ο νυν παίκτης του Ηρακλή Γιάννης Δοιρανλής.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.