Εκτίουν ποινές: Χωρίς Ότο ο ΠΑΟΚ, δίχως Σόρια και Σαραμαντά η Λαμία

Γιώργος Καστάνης07 Φεβρουαρίου 2025

Ο Γιόνι Ότο από τον ΠΑΟΚ και οι Σαραμαντάς και Σόρια από την Λαμία, θα εκτίσουν τις ποινές τους, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων που θα γίνει την 23η αγωνιστική στο γήπεδο της Τούμπας.

Πιο συγκεκριμένα ο Ότο συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ για να εκτίσει την ποινή του, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ακόμη όπως προαναφέραμε και οι Σαραμαντάς και Σόρια δεν θα είναι παρόντες από την Λαμία για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Θυμίζουμε πως οι ποινές εκτίονται για τους παίκτες, με επιλογή αγωνιστικών ημερών, σύμφωνα με το άρθρο 7, παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Θυμίζουμε πως ο Μαντί Καμαρά δεν θα είναι παρών στον αγώνα με τον ΟΦΗ, καθώς συμπλήρωσε έξι κάρτες και σε αυτό το ματς του Ηρακλείου, θα εκτίσει την ποινή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.