Λουτσέσκου: «Θα σας δω ξανά τον Νοέμβριο»

Γιώργος Καστάνης25 Οκτωβρίου 2024

Δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την αθλητική δικαστή Μαρία Σκολαρίκη. Απέφυγε να πει το παραμικρό, καθώς εκκρεμεί η έφεση που έχει αποφασίσει να καταθέσει η διοίκηση, όπως προϊδέασε από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αποχωρώντας ο Λουτσέσκου από την αίθουσα της Τούμπας όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν και χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο για την ποινή που του επιβλήθηκε (23 ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους) και απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους είπε: «Θα σας δω ξανά τον Νοέμβριο, θα τα πούμε τότε».

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ στις 7 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ στην Αγγλία. Εκεί σίγουρα θα είναι παρών ο Ρουμάνος προπονητής και στον πάγκο και στην αίθουσα τύπου για τις δηλώσεις. Η τιμωρία που του επιβλήθηκε δεν έχει ισχύ στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για να είναι ενεργά παρών, θα πρέπει να μειωθεί η ποινή του, από την επιτροπή εφέσεων. Αυτό θα το γνωρίζουμε έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Μετά τον Ολυμπιακό, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στις 24 Νοεμβρίου με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 12η αγωνιστική της Superleague. Εκεί σίγουρα θα είναι παρών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.