Παπαθεοδώρου: «Ο Άρης είχε μεγαλύτερη θέληση από εμάς»

Βασίλης Βλαχόπουλος19 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εκτίμησε ότι ο Άρης είχε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη και στάθηκε στα άστοχα σουτ της ομάδας του στο σημείο που έψαχνε μονοπάτι επιστροφής στο παιχνίδι.

Το τελευταίο πλήγωσε τον Προμηθέα καθώς εκεί που αναζήτησε τρόπο μείωσης του σκορ και ανατροπής της κατάστασης, ο Τζόρνταν Ουόκερ ήταν άστοχος σε διαδοχικές προσπάθειες έξω από τα 6.75. 

«Ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε μεγαλύτερη θέληση από εμάς. Νικηθήκαμε σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και σε κάποιες άμυνες που βγάλαμε και είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε το μομέντουμ του αγώνα σπαταλήσαμε τις επιθέσεις είτε με βεβιασμένα σουτ είτε με άστοχα», είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο προπονητής του Προμηθέα είχε μια συζήτηση με τον ομόλογό του στον Άρη, Γιάννη Καστρίτη και καθώς οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και σε φιλικό αγώνα στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη, ρωτήθηκε για τις διαφορές που εντόπισε στον Άρη. 

«Οι ομάδες αυτού του αγωνιστικού επιπέδου είμαστε στο ψάξιμο γιατί καμία δεν έχει βρει ρόλους και χημεία. Το διαφορετικό στον Άρη ήταν η εντονότερη θέληση και διάθεση που είχε για να κάνει το κάτι παραπάνω το οποίο μετουσίωσε στο γήπεδο. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε. Ίσως ο Άρης είχε μεγαλύτερη συσπείρωση επειδή προερχόταν από διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.