Πανάξια τροπαιούχος η ομάδα Νέων Κ16 του ΠΑΟΚ, συνέτριψε με 4-1 τους L.A. Galaxy

Γιώργος Καστάνης18 Οκτωβρίου 2024

Κατακτητές του διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία Istria Youth Cup, είναι οι νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ από την ομάδα Κ16.

Πριν από λίγους μήνες κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Κ15 και τώρα, στα μέσα Οκτωβρίου κέρδισαν άξια ένα διεθνές τουρνουά. Μάλιστα στον τελικό, συνέτριψαν τους L. A. Galaxy με σκορ 4-1 και έδειξαν περίτρανα πως είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά.

Ο Μεταξάς άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ με την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα. Στο 44ο λεπτό ο Καλπάκης πέτυχε το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Αμέσως μετά, ανέλαβε τον ρόλο του σκόρερ ο Ματέρα που πέτυχε δύο γκολ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μείωσε το σκορ σε 4-1 στο 60ο λεπτό. Αυτό το αποτέλεσμα, υπέρ της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ Κ16 διατηρήθηκε έως το τέλος.

Και οι νέοι του Δικεφάλου κατέκτησαν πανάξια το τρόπαιο.

Μάλιστα από τον επίσημο ΠΑΟΚ σχολίασαν με τα ακόλουθα σχόλια την μεγάλη επιτυχία: «Παράδοση φαίνεται πως δημιουργεί στην Κροατία και στο Istria youth cup ο ΠΑΟΚ. Η δική μας Κ16 (η γενιά των 2009), ως συνέχεια αυτού που πέτυχε πέρυσι η γενιά των 2008, είναι αυτή που κατέκτησε το τρόπαιο. Η ομάδα του Λευτέρη Κανάτα κέρδισε 4-1 στον τελικό τους L.A. Galaxy με σκόρερ τους Ματέρα (δύο γκολ), Μεταξά και Καλπάκη. Well done boys!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.