Τέσσερις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το διήμερο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Γιώργος Καστάνης18 Οκτωβρίου 2024

Ποιος σύλλογος θα καταγράψει τις περισσότερες νίκες στις τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις (στις ηλικιακές κατηγορίες από την Κ15 έως τις επαγγελματικές ομάδες) που θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και την Κυριακή 19 του μήνα; Ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ;


Γεμάτο είναι το πρόγραμμα και το παραθέτουμε αναλυτικά για να γνωρίζετε τι ακριβώς ισχύει. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 11:30 στο Δημοτικό στάδιο Ευκαρπίας θα αναμετρηθούν οι ομάδες Νέων Κ15 του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα (11:30) θα αναμετρηθούν στη Θεσσαλονίκη και στα γήπεδα του Λώλα, οι ομάδες Νέων Κ17 του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.


Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα γίνουν δύο ακόμη αναμετρήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Και οι δύο, θα διεξαχθούν στην Αθήνα.

Αρχικά το μεσημέρι της Κυριακής στις 13:00 στο Kids Akademy, οι ομάδες Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα αναμετρηθούν με στόχο την νίκη.

Το βράδυ της Κυριακής, στις 20:30 στην Opap Arena θα τεθούν αντιμέτωπες οι επαγγελματικές ομάδες. Και με αυτή την αναμέτρηση θα “κλείσει” ο κύκλος της τετράδας των αγώνων, ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ποιος από τους δύο συλλόγους, θα καταγράψει τις περισσότερες νίκες το διήμερο;



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.