Νταβέλης: «Ευπρόσδεκτος στην ΑΕΛ ο Καϋμενάκης…»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Καλεσμένος τη Δευτέρα στην εκπομπή “Η ώρα του Σωτήρη” , ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης και έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Ξεκινώντας από το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τις 4 νίκες στους πρώτες 4 αγώνες και την επικράτηση στο «ντέρμπι» επί του Ηρακλή για την Λάρισα σχολίασε:

Το μέλλον της Λάρισας στην SL1: «Η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία δεν προσμετράτε με όρους φιλάθλων. Για παράδειγμα ο Βόλος βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται γιατί προφανώς κάνει αυτό που πρέπει με το σωστό τρόπο… Αυτό με σταδιακά και σίγουρα βήματα θα κάνουμε και εμείς…».

Για τον νυν προπονητή της ΑΕΛ: «Ο Βοσνιάδης είναι ο άρχοντας των ανόδων. Πολύ προσγειωμένος, εξαιρετικός προπονητής, με σοβαρές περγαμηνές. Και το υλικό μας φέτος εξαιρετικό… Όταν έχεις τον κόσμο ποδοσφαιρικά ευτυχισμένο η προσφορά σου στην κοινωνία είναι τεράστια…»

Για ενδιαφέρον Καϋμενάκη να αγοράσει τις μετοχές της Π.Α.Ε. ΑΕΛ: «Για το ενδιαφέρον Καϋμενάκη για Λάρισα δεν ξέρω κάτι, αλλά αν κάποιοι το γνωρίζουν να μου στείλουν το τηλέφωνό του να μιλήσω μαζί του… Δεν έχω λόγο να πουλήσω την Π.Α.Ε. ΑΕΛ. Αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και σέβεται και έχει να προτείνει κάτι σοβαρό, το βλέπεις… Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολύ αεριτζήδες, αλλά δεν έχουμε και εμμονές, οι κεραίες μας για το καλό της ομάδας είναι πάντα ανοιχτές…»

Για την Ε.Π.Ο. του Μάκη Γκαγκάτση: «Ζήσαμε μια κατάσταση από την προηγούμενη διοίκηση στην Ε.Π.Ο. που είχε φτάσει στο τέλμα. Με πάρα πολλές εκφάνσεις που κάποιες από αυτές ήταν η αιτία για δυσμενή αποτελέσματα ομάδων και μια από αυτές ήταν και η Λάρισα. Μια ομάδα που στην προηγούμενη αρχή είχε κατακρεουργηθεί Η νυν διοίκηση αποτελεί μια τεράστια ελπίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θετικά τα δείγματα γραφής και από Μαρτσούκο, μπορούν να γίνουν πολλά βήματα ακόμα στη SL2 βέβαια, σε επίπεδο ανταγωνιστικότητας, χορηγιών… Φέτος πάντως βλέπουμε άριστες διαιτησίες…».

Το σχόλιό του για τους ιδιοκτήτες των 4 μεγάλων ελληνικών ομάδων χαρακτηριστικό, αλλά και με ξακάθαρη θέση για τα συμφέροντα της ΑΕΛ:

«Σέβομαι τον αγώνα που κάνουν και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων, που τυχαίνει να τους γνωρίζω σε κοινωνικό επίπεδο. Οφείλουμε σεβασμό σε όλες τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά άλλο πράγμα ο σεβασμός και άλλο το κομμάτι τις ποδοσφαιρικής διπλωματίας. Με αυτούς που είναι αντικειμενικοί απέναντί μας και έχουν ένα καλό λόγο για την προσπάθεια της Λάρισας, έχουμε λόγο να εκφράσουμε τη φιλία μας. Γι’ αυτούς όμως που έχουν συμβάλει στην κατακρεούργηση της Λάρισας η συμπεριφορά και στάση μας θα είναι ανάλογη».

Δείτε τις ακριβώς είπε για όλους και για όλα:



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.