Άρης: Θέλει να κλείσει από τώρα (και) τον Σιφουέντες-Αρχίζουν οι επαφές με Ρέιντζερς

Γιώργος Στράντζαλης14 Οκτωβρίου 2024

Μετά τη συμφωνία με τον Λορέν Μορόν για την υπογραφή νέου συμβολαίου, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ακόμη ένα σημαντικό deal για την ομάδα του Άρη.

Όπως διαρρέει το περιβάλλον του και επιβεβαιώνουν άνθρωποι της ΠΑΕ, θα αρχίσει από τώρα τις συζητήσεις με τη Ρέιντζερς προκειμένου ο Άρης να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ζοσέ Σιφουέντες!

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι Κιτρινόμαυροι να καταβάλουν στους Σκωτσέζους χρήματα προκειμένου να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς που περιλαμβάνεται στη συμφωνία των δύο ομάδων, όταν αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού ο μέσος από το Εκουαδόρ, σε περίπτωση που ο Άρης θελήσει να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ποσά που πρόκειται να πέσουν στο τραπέζι, αλλά βάσει συμφωνίας οι Κιτρινόμαυροι θα διαπραγματευτούν με τους Σκωτσέζους ένα ποσό που σίγουρα θα ξεπεράσει τα 2,5 εκατ. ευρώ ώστε να κάνουν χρήση της οψιόν.

Φαίνεται, ότι οι εντυπωσιακές μέχρι τώρα εμφανίσεις του Σιφουέντες αναγκάζουν τον Θόδωρο Καρυπίδη να κινηθεί άμεσα και να διαπραγματευτεί με την Ρέιντζερς την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.