Έρλινγκ Χάαλαντ: Από την αποθέωση, στην έντονη κριτική-Γιατί ζήτησε συγγνώμη

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δημοσίευσε τη... συγγνώμη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από την επίθεση των ΜΜΕ για τη βαριά ήττα από την Αυστρία την Κυριακή (13/10). Με τον αρχηγό, Μάρτιν Όντεγκαρντ, να μην είναι ακόμα διαθέσιμος μετά από έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια του τελευταίου διεθνούς διαλείμματος, ο Χάαλαντ πήρε το περιβραχιόνιο, καθώς η ομάδα του Σταλ Σολμπάκεν, προσπαθούσε να συνεχίσει το αήττητο ξεκίνημά στο Nations League...  

Το θέμα είναι, πώς, ο Χάαλαντ σηκώθηκε και έφυγε, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, που τον περίμεναν...

ίδιος ο Χάαλαντ ανέφερε: «Συγγνώμη σε όλους, αυτό ήταν πολύ κακό από την πλευρά μου. «Τον Νοέμβριο, πάμε για έξι βαθμούς», έγραψε ο Χάαλαντ στην ιστορία του στο Instagram. Η απόφασή του υποστηρίχθηκε από τον συμπαίκτη του από τη Νορβηγία, Σάντερ Μπέργκε, ο οποίος επέμεινε ότι η ομάδα παραμένει ενωμένη παρά τη βαρύτερη ήττα της από το 6-0 από τη Γερμανία το 2017.


«Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό», είπε ο μέσος της Φούλαμ στο νορβηγικό VG... «Μπορείς να νιώσεις την απογοήτευση τώρα. Είμαστε μια ομάδα εκεί μέσα, στεκόμαστε σε σκαμπανεβάσματα ανεξάρτητα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ενωμένοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.