ΑΣ ΠΑΟΚ: Εποχής Κατσαρή συνέχεια, μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος

Κώστας Πετρωτός14 Οκτωβρίου 2024

Στις 8 το βράδυ, στο Παλατάκι έχει οριστεί να διεξαχθεί απόψε η Γενική Συνέλευση για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, στο τέλος της οποίας θα γίνουν και εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης του «ασπρόμαυρου» συλλόγου για την επόμενη τριετία.

Όπως αποκαλύπτει το metrosport.gr, πλέον και επισήμως υπάρχει μία μόνο υποψηφιότητα, αυτή του νυν προέδρου Θανάση Κατσαρή, καθώς, βάσει του νόμου που είχε ψηφιστεί επί υπουργίας Αυγενάκη, οι υποψηφιότητες έκλεισαν στις 23:59 της Παρασκευής και παρά τις διάφορες φήμες κανείς άλλος δεν έβαλε το όνομά του στην σχετική λίστα. Ο πολύπειρος παράγοντας που πρόσφατα, παρέα με τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο είχε συνομιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Ιβάν Σαββίδη κατά συνέπεια, οδεύει για μία ακόμη τριετία μετά από 26χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ηγεσία του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Για να γίνουν απόψε εκλογές θα πρέπει να παραστούν τα μισά οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, διαφορετικά η Συνέλευση και οι εκλογές θα γίνουν την άλλη Δευτέρα, 21/10, την ίδια ώρα και πάλι στο Παλατάκι.

Θυμίζουμε ότι πλέον δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια παράταξης, αλλά τρεις λίστες, μία με υποψήφιους προέδρους, μία με τα υποψήφια για το νέο δσ. μέλη και μία με τους υποψηφίους για την εξελεγκτική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.