ΑΕΛ-Ηρακλής: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηρακλής δοκιμάζεται στο «AEL FC Arena», κόντρα στην ΑΕΛ, στο μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες από την έναρξη της χρονιάς, ενώ από την άλλη ο Ημίθεος έχει μόλις δύο βαθμούς, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Τα δύο πιο «βαριά» ονόματα της κατηγορίας συγκρούονται, λοιπόν, σήμερα (12/10), έχοντας ως μεγάλο τελικό στόχο στη χρονιά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Βοσνιάδης και Στάικος πήραν τις αποφάσεις τους και θα χρησιμοποιήσουν τις εξής ενδεκάδες:

ΑΕΛ: Περντρέου, Τριμμάτης, Στάμου, Κοσσονού, Βαφέας, Μπαριέντος, Παπαγεωργίου, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης, Οικονόμου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου, Κιβρακίδης, Καλουτσικίδης, Τασουλής, Παπασάββας, Χάμοντ, Ντουκουρέ, Χριστοδουλόπουλος, Τσιριγώτης, Αναστασίου, Διαμαντής.

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή κάνει ο Θανάσης Στάικος, ενώ οι Στάμου και Πασάς θα παίξουν με τη φανέλα της ΑΕΛ κόντρα σε πρώην τους ομάδα. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΕΛ

Σουλούκος, Περντρέου, Βενετικίδης, Πίτσικος, Θ. Παπαγεωργίου, Βαφέας, Στάμου, Οικονόμου, Γιανναράκης, Ηλιάδης, Γιόχανσον, Παπαδόπουλος, Γκρόζος, Τριμμάτης, Κοσσονού, Παναγιωτίδης, Γιαξής, Μπαριέντος, Κ. Παπαγεωργίου, Ακόστα, Σγουρός, Δημηνίκος, Γραββάνης, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης, Φατάι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ηρακλή

Γιαννίκογλου, Στουρνάρας, Σόβα, Τασουλής, Κιβρακίδης, Καλουτσουκίδης, Σιδεράς, Κλάους, Διαμαντής, Χάμοντ, Τσιντώνης, Μωυσίδης, Αναστασίου, Παπασάββας, Ντουκουρέ, Πατράλης, Χριστοδουλόπουλος, Κυνηγόπουλος, Κούστα, Τσιριγώτης.

Διαιτητής

Ο 32χρονος ρέφερι, Μιχάλης Ματσούκας, ο οποίος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ξεκίνησε ως διαιτητής από την Ένωση Εύβοιας, αλλά εδώ και μερικά χρόνια μετακόμισε και ανήκει στην Ένωση Αιτωλοακαρνανίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΟΤ Ηρακλή. Βοηθοί του ο Χρήστος Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας) και ο Σπύρος Μπύρος (Ευρυτανίας). Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Τικόζογλου (Μακεδονίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κουζάκης από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.

Ηλίας Μπίνας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.