Άμεση προσαρμογή του Ουρτάδο και δύο γκολ στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Σε ηλικία 21 ετών ο Κολομβιανός επιθετικός Χόρχε Ουρτάδο, ήρθε στον ΠΑΟΚ από την Γουότφορντ με την μορφή δανεισμού και δείχνει μία άμεση προσαρμογή στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.

Ήδη έχει πετύχει δύο γκολ σε τέσσερις αγώνες. To πρώτο εναντίον του Μακεδονικού με ωραία ενέργεια που ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου (μετά από ωραία μπαλιά του Τσοπούρογλου) και προχώρησε έως την αντίπαλη περιοχή. Το δεύτερο με αντίπαλο τον Καμπανιακό στην Χαλάστρα. Ο Ουρτάδο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πέτυχε το τρίτο γκολ της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ. 

Είχε όμως ενεργή συμμετοχή στο πρώτο, καθώς κέρδισε το πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Κανίς και έκανε το 0-1. Στο ίδιο παιχνίδι, στο 19ο λεπτό, με “τακουνάκι” έδωσε ασίστ στον Σμυρλή που βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Καμπανιακού (χωρίς να καταφέρει να σκοράρει). Ακόμη στο 34ο λεπτό έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει γκολ.

Όλα αυτά καταγράφονται και παρουσιάζονται.

Το σημαντικό, για την προσπάθεια που κάνει η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, είναι πως ο Ουρτάδο έχει άμεσα προσαρμοστεί.

Σκόραρε δύο γκολ, μοίρασε ασίστ, είναι συμμετοχικός στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Και αυτό το γεγονός, από μόνο του, για έναν νεοφερμένο ξένο ποδοσφαιριστή αποτελεί κέρδος.

Τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.