Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Πότε είναι η γενική συνέλευση στο Παλατάκι για νέα διοίκηση

Γιώργος Καστάνης12 Οκτωβρίου 2024

Έχει “κλειδώσει” η υποψηφιότητα του Θανάση Κατσαρή για την προεδρία στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, μετά από την διαδικτυακή συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, πριν από λίγες ημέρες, παρουσία του Δημοκράτη Παπαδόπουλου. 
Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 20:00 στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Α.Σ. εκεί όπου θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την νέα διοίκηση.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, τότε η συνέλευση θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου. Εκεί οριστικά θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση.

Θυμίζουμε πως ο Κατσαρής είχε εκλεγεί για πρώτη φορά πρόεδρος στον Α.Σ. από το 1999 και από τότε, είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Έχει συμπληρώσει 25 συναπτά έτη και οδεύει για τα 28.

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τις εκλογές είναι ενδεικτική:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού , καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Γενική Συνέλευση, την 14η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ (PAOK SPORTS ARENA), επί της οδού Αντ. Τρίτση, αριθμός 12, με τα παρακάτω ημερήσιας διάταξης

1. Διοικητικός Απολογισμός έτους 2023 (01.01.2023 – 31.12.2023),έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή των μελών του ΔΣ
2. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2025
3. Έγκριση Ορισμού Τριμελούς Επιτροπής Διοίκησης ΤΑΑ Πετοσφαίρισης
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, όταν παρίσταται το ήμισυ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών (½). Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την 21η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, οπότε βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα ανεξαρτήτως του αριθμού των παρισταμένων μελών”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.