Νίκαια: «Δεν μας ενημέρωσε το σχολείο για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

«Δεν μας ενημέρωσαν ποτέ για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας και όταν το συζητήσαμε, η δασκάλα την έβγαλε τρελή», είπε χαρακτηριστικά και με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 10χρονης μαθήτρια στη Νίκαια, που κατέληξε στο νοσοκομείο, μετά από τα χτυπήματα από τους συμμαθητές της.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε χθες (10/10) στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο προαύλιο του σχολείου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τέσσερις μαθητές της Πέμπτης Δημοτικού, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι μια συνομήλικη συμμαθήτρια τους.

Η μητέρα της 10χρονης δήλωσε σχετικά:

 «Η κόρη μου είναι σε κατάσταση σοκ και αυτή τη στιγμή δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο» στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη της πλησίασε μια συμμαθήτρια της και την ρώτησε για ποιο λόγο την αποκαλούν «ψώνιο».

«Το κορίτσι φώναξε τρία ακόμη αγόρια και άρχισαν να την χτυπούν και την περικύκλωναν άλλα παιδιά για να μην φαίνεται πως χτυπάνε το παιδί μου», είπε και εξήγησε πως ενώ κάλεσαν τη δασκάλα δεν ήρθε ποτέ και κανένας δεν έκανε τίποτα.

«Το παιδί μου είχε πάθει σοκ, είχε πέσει κάτω. Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας. Όταν μίλησα με τη δασκάλα, εκείνη την έβγαλε τρελή», είπε ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή η 10χρονη δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο. Πάντως υπάρχουν αναφορές πως η μητέρα του θύματος ενημερώθηκε από το σχολείο, ωστόσο εκείνη, στην κάμερα του ΑΝΤ1 το διέψευσε κατηγορηματικά.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.