Θεοδώρα Τζάκρη: «Ας κάνουν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σε καφετέρια ή γκαρσονιέρα»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Τις προθέσεις της πλευράς του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τον Νοέμβριο, περιέγραψε η Θεοδώρα Τζάκρη το πρωί της Τρίτης (8/10).

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «πόθεν εσχο-λογία», επισημαίνοντας πως συμβαίνουν πράγματα τα οποία η ίδια είχε προβλέψει.

«Είχαμε πει ότι μόλις κατατεθεί το πόθεν έσχες του προέδρου, για 10-15 μέρες θα απασχολήσει από τα πρωινάδικα μέχρι τα δελτία ειδήσεων», όπως σημείωσε.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι παρά τα προσκόμματα, «τα πράγματα θα καταλαγιάσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προχωρήσουμε μπροστά στα πραγματικά προβλήματα», κάνοντας εκ νέου λόγο για μια «μικρή γραφειοκρατία που καμία σχέση δεν έχει με την κομματική βάση του κόμματος και με τερτίπια και τεχνάσματα ευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ας κάνουν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σε καφετέρια ή γκαρσονιέρα»

Σε ερώτηση περί δυνατότητας διαγραφής του κ. Κασσελάκη από την παράταξη, η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε ως «παιδικά του Disney» ένα τέτοιο σενάριο.

«Ας κάνουν και σε καφετέρια ή γκαρσονιέρα το συνέδριο. Να ξέρετε ότι αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του κ. Κασσελάκη με 92%», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: reader

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.