Τερζής για ΠΑΟΚ: «Παίζουμε βουβό ποδόσφαιρο, πρέπει να μιλάνε συνεχώς τερματοφύλακας και αμυντικοί»

Γιώργος Καστάνης05 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Στεάουα ο Απόστολος Τερζής. Αναφέρθηκε στα αίτια της νέας ήττας του Δικεφάλου, που δικαιολογημένα έχει προκαλέσει πικρία και στεναχώρια στους πολυπληθείς φίλους του.

Ο Τερζής κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα γιατί χάνει ο ΠΑΟΚ. Στις δηλώσεις του, υποστήριξε τα εξής: «Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι οι συγκυρίες. Εάν βάζαμε τα γκολ θα ήταν όλα διαφορετικά. Αν δεν βάζεις τα γκολ, σίγουρα δεν πρέπει να δέχεσαι. Το θέμα μας είναι ότι δεν βάζεις γκολ σαν ΠΑΟΚ.

Ρισκάρεις λίγο παραπάνω και αυτό συμβαίνει. Αυτό πρέπει να το προσέξουν οι υπεύθυνοι που είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ας δουλέψουν λίγο παραπάνω. Όταν μία ομάδα δέχεται γκολ, το κύριο αίτιο είναι ότι δεν μιλάνε μεταξύ τους οι παίκτες. Ο τερματοφύλακας δεν μιλάει. Δεν ακούω τίποτα από την εξέδρα. Παίζουμε ένα βουβό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μιλάνε οι παίκτες μεταξύ τους. Να ελέγχουν όλη την περιοχή. Δεν είμαι και μέσα στο γήπεδο βέβαια.
Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η απουσία του Κουλιεράκη για τα γκολ που δέχεται η ομάδα. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήρθαν από συγκυρίες. Και με τον Άρη εάν βάζαμε τρία γκολ στο ημίχρονο, ποια θα ήταν η εξέλιξη του αγώνα; Εντελώς διαφορετική, με νίκη του ΠΑΟΚ.

Βλέπω όμως ότι σε κάποιες φάσεις, μπερδεύονται οι αμυντικοί με τον τερματοφύλακα. Πρέπει να μιλάνε συνεχόμενα. Ο Κασίγιας ακουγόταν πάνω στην κερκίδα. Τώρα δεν ακούμε. Πρέπει να μιλάνε οι παίκτες».

Ο βετεράνος τερματοφύλακας κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες, παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια, όπως για παράδειγμα ο Μπάμπα. Και είπε: “Για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών, πρέπει να τους δουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Πάνω, κάτω ανεβαίνει το παιδί. Θα πρέπει να ξεμπλοκάρει το μυαλό του. Πιστεύω ότι μετά μπορούμε να δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ, πιο φρέσκο, πιο ξεκούραστο, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κερδίσει τον Λεβαδειακό. Ο Κοτάρσκι πρέπει να μιλάει συνεχώς. Βλέπω από την εξέδρα, κάποιες ασυνεννοησίες των αμυντικών με τον τερματοφύλακα».

Ο Απόστολος Τερζής κατέληξε λέγοντας: «Ας κάνει ο κόσμος υπομονή. Υπάρχει ένα παιχνίδι την Κυριακή στην Λιβαδειά, θα δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.