ΠΑΟΚ ALERT: Η Τούμπα τον «καίει»

Γιώργος Καστάνης04 Οκτωβρίου 2024

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες σε δύο διοργανώσεις για τον ΠΑΟΚ αποτελούν ένα αρνητικό ρεκόρ, ειδικά τις σεζόν κατά τις οποίες προπονητής της ομάδας είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ειδικά στην Τούμπα, τα αποτελέσματα σε καθοριστικά παιχνίδια, είναι αρνητικά.

Κυριολεκτικά λοιπόν και όχι μεταφορικά, η Τούμπα “καίει” τον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν μόνο το παιχνίδι με αντίπαλο την Στεάουα Βουκουρεστίου και η ήττα με σκορ 1-0. Είχε προηγηθεί η ήττα από τον Άρη με το ίδιο σκορ λίγες ημέρες νωρίτερα, παρότι η εικόνα του Δικεφάλου ήταν σαφέστατα καλύτερη. Ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί και από την Γαλατασαράϊ πριν από μία εβδομάδα στην Πόλη. Έτσι διαμορφώθηκαν χρονικά, οι τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η Τούμπα πάντως, ειδικά φέτος, τείνει να γίνει η “αχίλλειος πτέρνα” του Δικεφάλου. Προσέξτε: Στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μάλμε στην Τούμπα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με σκορ 3-4 στην παράταση και αποκλείστηκε. Είχε δεχθεί την ισοφάριση (3-3) στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας.

Νωρίτερα στις 24 Ιουλίου είχε υποδεχθεί την Μπάνια Λούκα, κέρδισε με σκορ 3-2, αλλά είχε κοψοχολιάσει τους οπαδούς του. Στις 17 Αυγούστου κέρδισε τον Πανσερραϊκό με σκορ 3-2, αλλά είχε γλυτώσει στα τελευταία λεπτά καθώς οι παίκτες της σερραϊκής ομάδας είχαν χάσει δύο σπάνιες ευκαιρίες για γκολ. Στις 22 Αυγούστου κέρδισε με άνεση στην Τούμπα την Σαμροκρόβερς με σκορ 4-0 και στις 25 Αυγούστου τον Παναιτωλικό με σκορ 2-0.

Στις 15 Σεπτεμβρίου υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό, αλλά έμεινε στο ισόπαλο 0-0 και απώλεσε την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία. Στις 29 Σεπτεμβρίου ηττήθηκε από τον Άρη με 0-1 στην Τούμπα και στις 3 Οκτωβρίου από την Στεάουα με το ίδιο σκορ. Σε κρίσιμα παιχνίδια, σε Πρωτάθλημα, Champions League και League phase του Europa League, ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε μέσα στο σπίτι του.

Και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Πολλά πρέπει να αλλάξουν. Πολλά να διορθωθούν. Κυρίως να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και πάλι μία έδρα φόβητρο για τους αντιπάλους του. Κυριολεκτικά λοιπόν, η Τούμπα “καίει” τον ΠΑΟΚ από την έναρξη της σεζόν, γιατί η εμφάνιση της ομάδας είναι κατώτερη των προσδοκιών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.