ΠΑΕ ΑΕΚ: «Περίπου 4.500 εισιτήρια για τον Παναθηναϊκό δεν έχουν περάσει από ταυτοποίηση»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε, ότι 4.500 εισιτήρια δεν έχουν περάσει από την απαραίτητη διαδικασία ταυτοποίησης στην εφαρμογή gov.gr wallet, για τον αγώνα στον Παναθηναϊκό (29/09, 21:30), στην Οpap Arena.

Η ΑΕΚ, φιλοξενεί την Κυριακή (29/09) τον Παναθηναϊκό και απομένουν ελάχιστα εισιτήρια για να ανακοινωθεί sold out. Ωστόσο, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι περίπου 4.500 εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (29/09) που δεν έχουν περάσει από την απαραίτητη διαδικασία ταυτοποίησης από την εφαρμογή gov.gr wallet.

H ανακοίνωση:

«Σας πληροφορούμε, πως μέχρι το πρωί της Παρασκευής (27/9) υπάρχουν περίπου 4.500 εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (29/9) που δεν έχουν περάσει από την απαραίτητη διαδικασία ταυτοποίησης από την εφαρμογή gov.gr wallet.

Εφόσον είστε κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν έχετε κάνει τη διαδικασία ταυτοποίησης, σας εφιστούμε την προσοχή να την κάνετε το γρηγορότερο δυνατό.

Ωστόσο, η διαδικασία της ταυτοποίησης ατομικά από τον καθένα είναι μια πολύ απλή διαδικασία και αν δεν έχετε πολύ σοβαρό λόγο που δεν μπορείτε να την κάνετε, αποφύγετε το εκδοτήριο. Θα δημιουργηθεί μεγάλη ταλαιπωρία για όλους σας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.