Οσίμεν: Με χρηματιστηριακή αξία 100 εκατομμύρια, ξεπερνά και αυτήν του ΠΑΟΚ!

Γιώργος Καστάνης27 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Δικέφαλος προσπάθησε πολύ στην έδρα της Γαλατασαράϊ, θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα εάν οι παίκτες του, αξιοποιούσαν επί της ουσίας τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Έχασε το πρώτο παιχνίδι, έχει ακόμη επτά να δώσει για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Ενδεικτικό της αξίας των παικτών που παρατάχθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον αγωνιστικό χώρο του Rams Park είναι και το ακόλουθο: Η χρηματιστηριακή αξία του Οσίμεν αγγίζει τα 100 εκατ. Ευρώ και ξεπερνά συνολικά την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ! 

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό.

Μόνο ο Οσίμεν κοστίζει 100 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι δύο ελληνικές ομάδες που μετέχουν στο Europa League, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, κοστίζουν 93.2 και 91.3 αντίστοιχα. Ο πρώην επιθετικός της Νάπολι και νυν της Cimbom, είναι ο πιο ακριβός παίκτης της διοργάνωσης με βάση την αξία του στο Transfermarkt.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μισές και παραπάνω ομάδες της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μαζί και οι ελληνικές, κοστίζουν λιγότερα από τον βασικό επιθετικό της Γαλατασαράι. Ομάδες όπως η Σλάβια Πράγας, η Άλκμααρ, ακόμη και η Ρέιντζερς. 

  Τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ξεκάθαρα είναι ένα νούμερο ενδεικτικό της αξίας ενός ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει στο ευρωπαϊκό στερέωμα όχι μόνο για τα γκολ και τις ασίστ αλλά για τον τρόπο με τον οποίο κινείται στα παιχνίδια, ασκώντας μόνιμη πίεση στην άμυνα του αντιπάλου.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.